Leuk en gemakkelijk bewegen. Elke dag! Simpelsporten maakt dat nu wel heel makkelijk voor je. Personal trainer, Danny van Brussel, heeft een dvd ontwikkeld met maar liefst twee complete buikspiertrainingen. In deze training zijn de beste oefeningen voor jou geselecteerd en wordt er rekening gehouden met verschillende niveaus. Dit zodat je steeds opnieuw een uitdagende, leuke training krijgt.


Een volledige training duurt vijftien minuten, maar deze dvd biedt je ook de mogelijkheid om een korte training van vijf minuten te volgen. Zo’n korte training is handig en effectief op drukke dagen, of wanneer je de training rustig wilt opbouwen.


Elke vijf minuten focust de aandacht op een ander deel van de buikspieren. Variatie is de sleutel tot gezonde en sterke spieren. Op deze dvd staan zes trainingen van vijf minuten, dus genoeg variatie om elke keer een geweldige training te ervaren.

Bestel nu Bestel nu deze fantastische dvd voor € 14,95 (exclusief verzendkosten) en begin vandaag nog met het behalen van je doelen!